dimecres, 13 de gener del 2016

ESTRELLES

Mireu quantes estrelles!



Aquest xandall tan estrellat l'he cosit en dues tongades.  Vaig començar amb els pantalons, però no vaig poder continuar amb la part superior perquè havia de tirar endavant l'encàrrec de les dessuadores Comet.  No ha estat fins aquesta setmana, una vegada finalitzat tot el tràfec nadalenc, que he pogut dedicar-me a cosir-la.  Ha estat bufar i fer ampolles: posada a cosir Comets com xurros - i com que el patró d'aquesta dessuadora m'agrada tant -, he decidit que perquè no, una altra Comet a la col·lecció, aquesta vegada amb coll i sense caputxa.

El coll l'he hagut de modificar, perquè el veia massa gran.  Tot i això, encara penso que engavanya una mica.  


El patró del pantaló és el Mock Denim  de l'Ottobre 4/2014 que ja vaig fer servir l'any passat per un altre xandall.



La tela és punt de dessuadora per un cantó, pelut i suau per l'altre.  Sembla molt calent, potser massa i tot per aquest hivern que no acaba d'arribar.  La part interior del coll és un retall de punt de cotó que tenia per casa. 
L'he cosit tot amb la màquina plana, amb qui m'entenc molt millor que amb l'overlock.  Per evitar que el punt s'arrugui he fet servir un premsateles de "doble arrossegament" (en castellà en diuen "doble arrastre", i no sé com traduïr-ho).

Com podeu veure, la Núria està contentíssima amb el seu nou xandall calentó i estrellat.  I orgullosa d'explicar a qui sigui que li ha cosit la mare.




Patrons: Pantaló: Mock Denim, Ottobre 4/2014; Dessuadora: Comet, de Mialuna.
Teles: punt de xandall gruixut de Teixits Colomer (Les Masies de Roda); puny de Retalls Fina (Torelló); punt de cotó de La Casa del Retall (Barcelona).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues què en penses...